Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Λαθρομετανάστευση του Κωνσταντίνου Κόλμερ

Την Τετάρτη έγραψα ένα κείμενο με μιαν ανάσα όπου μιλούσα για τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και του δημογραφικού, την Πέμπτη
έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Κωνσταντίνου Κόλμερ ¨Λαθρομετανάστευση¨ και το διάβασα με μιαν ανάσα...!
Αξίζει να το διαβάσετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού αυτό το βιβλίο με απλά λόγια και με όπλο τη λογική σκέψη μας χτυπάει την καμπάνα του κινδύνου.
...Και όπως λέει ο ίδιος ο συγγραφέας σε αυτούς που τον θεωρούν  Κασσάνδρα ...Ξεχνούν ότι η προφητεία της τελικά επαληθευτηκε και η Τροία αλώθηκε!!!
Ένα βιβλίο κατάληλο για δώρο αφού ανοίγει μάτια.

Ο κίνδυνος και η ζημία από την λαθρομετανάστευσιν είναι ευρύτερος απ' ό,τι ο εξτρεμισμός και η βία των ισλαμιστών. Η μετανάστευσις είναι χρήσιμη για τους μετανάστες πρωτίστως και δευτερευόντως για τις χώρες που τους φιλοξενούν, εφόσον είναι επιλεκτική, προγραμματισμένη και καταλήγει σε αφομοίωσιν των μεταναστών με τους γηγενείς. Διαφορετικά είναι πρόξενος τριβών και ενίοτε συγκρούσεων.

Στην χώρα μας, όπου το κράτος ευρίσκεται εις κατάστασιν περίπου διαλύσεως, η αθρόα λαθρομετανάστευσις θέτει υπαρξιακά προβλήματα μακροπροθέσμως για τον ελληνισμό.

Υπό συνθήκας κρίσεως όμως η λαθρομετανάστευσις μπορεί να συνεπιφέρει ανατροπές που δεν είναι δυνατόν ν' αντιμετωπισθούν. Στο παρόν βιβλίο περιγράφονται τρία ακραία σενάρια λαθρομεταναστευτικής αναρχίας, που δύνανται να προκύψουν από ένα τυχαίον, εξωγενές γεγονός.